شروع یادگیری پایتون: اهمیت برنامه‌نویسی و تجربه شخصی من

شروع یادگیری پایتون برای من چند سال پیش آغاز شد. اون زمان، وقتی تازه شروع به یادگیری مباحث pentest کرده بودم، فهمیدم برای ادامه کار، نیازمند یادگیری پایتون هستم. اما هر منبع آموزشی که شروع کردم، با مطالب تئوری -هرچند لازم و ضروری ولی بیش از حد پیچیده و حوصله سر بر- مواجه شدم و انگیزه‌ام سست شد. اما الان روش یادگیری خودم را تغییر داده‌ام و تصمیم دارم تجربم را با شما به اشتراک بگذارم.

اهمیت برنامه نویسی: روشی برای شکل دادن به دنیای اطرافمان

اهمیت برنامه نویسی در دنیای امروز حقیقتا بی‌بدیل است. تاثیر برنامه نویسی در پیشرفت تمام امور زندگی و علوم از پزشکی و شیمی گرفته تا صنعت و کشاورزی حتی ابزارهای مدرن در دستمون کاملا مشهوده. به همین دلیل، این حوزه رونق فراوانی پیدا کرده و بازار کار بزرگی در داخل و خارج از کشور برایش خلق شده است.

نکته جالب این است که میانگین درآمد برنامه نویسان حرفه‌ای در داخل کشور به 40 میلیون تومان می رسد. این میانگین درآمد نشان‌دهنده یک رقم قابل قبول و جذاب است و بسیاری از افراد را به جذب حوزه برنامه نویسی ترغیب کرده است.

در ادامه این سلسله پست‌ها، قصد دارم تجربه و آموزه‌های خود را در یادگیری پایتون و همچنین اطلاعات جالبی درباره صنعت برنامه نویسی به اشتراک بگذارم. با این امید که بتوانم در این سفر یادگیری، شما را همراهی کنم و بهترین استفاده را از این تجربه ببریم.

برنامه نویسی: هنری خلاق و بازی‌انگیز

وقتی با دوستان و آشنایانم درباره یادگیری برنامه نویسی صحبت می‌کنم، بسیاری از آنها به من می‌گویند که برنامه نویسی را دوست ندارند و فکر می‌کنند کار حوصله سر بر و پیچیده‌ای است. آنها می‌گویند که نمی‌خواهند ساعت‌ها پشت کامپیوتر بنشینند. با این حال، مثل بقیه انسان های قرن 21 آنها هم تقریباً تمام وقت خود را با کامپیوتر، موبایل و تکنولوژی‌های دیگر سپری می‌کنند.

من اعتقاد دارم دلیل این نگرش منفی نسبت به برنامه نویسی، نداشتن اطلاعات کافی درباره آن است. احتمالاً آنها هم مانند من، شروع خوبی در شناخت برنامه نویسی نداشته‌اند. من معتقدم که ما به کارهایی علاقه‌مند هستیم که آنها را بلد باشیم یا تجربه خوبی از آنها داشته باشیم. به عنوان مثال، دلیلی که من به فوتبال علاقه ندارم، این است که وقتی بچه بودم، مادرم به دلیل عینک بودنم، اجازه نمی‌داد تا با بقیه بچه ها در کوچه فوتبال بازی کنم. به همین دلیل، با اینکه به والیبال علاقمند هستم ولی همچنان علاقه‌ای به فوتبال ندارم، زیرا تجربه مثبتی از آن نداشتم.

اما برنامه نویسی، جزو کارهایی است که هر فرد می‌تواند با توجه به علاقه و شخصیت خود، شرایط کاری خود را تعیین کند. این کار به صورت تیمی برای افراد برونگرا و به صورت انفرادی برای افراد درونگرا مناسب است. می‌توانید در محیط‌های مختلفی کار کنید، از ادارات تا خانه یا حتی در سفر. شما می‌توانید ساعت کاری صبح، بعد از ظهر و حتی شب را انتخاب کنید. فرصت‌هایی برای کار در شرایطی که برایتان مناسب است وجود دارد.

برنامه نویسی ابزار جادویی خلاقیت در دست ماست. اگر نیاز به ابزاری دارید که کسی تا بحال آن را درست نکرده و یا آنطور که شما را راضی کند نیست، اگر از امور تکراری خسته شده اید و میخواهید تا بخشی از امور را اتوماسیون کرده و به عهده سیستم بگذارید، اگر میخواهید حجمی از اطلاعات را مورد بررسی قرار داده و نتیجه کاربردی از آن استخراج کنید، برنامه نویسی پاسخی است برای شما.

برنامه نویسی اصلا شبیه چیزی که در فیلم ها میبینم پر از صفر و یک و خطوط پیچیده نیست. در واقع ما با یک سرچ ساده در گوگل، برنامه‌ای که نیاز داریم را پیدا می کنیم و با توجه به نیازمان آن را تغییرش می‌دهیم.

پس، اگر تاکنون فکر می‌کردید که برنامه نویسی کاری حوصله سر بر و غیرجذابی است، فکر خودتان را تغییر بدید و با من تو این راه هم مسیر بشوید.

دیدگاهتان را بنویسید